Evenimente

RYLA ACT!ON Zoom (Moldova, Bucovina și Republica Moldova)

Rotary Club București Cișmigiu, cu sprijinul Districtului 2241 România și Republica Moldova, propune tinerilor membri Rotaract și Interact evenimentul RYLA ACT!ON Zoom (Moldova, Bucovina și Republica Moldova) în perioada 20-21 martie 2021.

Vezi Detalii

RYLA ACT!ON Zoom (Transilvania, Banat, Crișana și Maramureș)

Rotary Club București Cișmigiu, cu sprijinul Districtului 2241 România și Republica Moldova, propune tinerilor membri Rotaract și Interact evenimentul RYLA ACT!ON Zoom (Transilvania, Banat, Crișana și Maramureș) în perioada 27-28 februarie 2021.

Vezi Detalii

RYLA ACT!ON Zoom (Muntenia, Oltenia și Dobrogea)

Rotary Club București Cișmigiu, cu sprijinul Districtului 2241 România și Republica Moldova, propune tinerilor membri Rotaract și Interact evenimentul RYLA ACT!ON Zoom (Muntenia, Oltenia și Dobrogea) în perioada 12-13 decembrie 2020.

Vezi Detalii

RYLA: The foundation of a project

Interact Club Bucuresti si Interact Club Bucuresti Triumph, cu ajutorul Rotary Club București, Rotary Club București Triumph, Rotary Club București Pipera, Rotaract Club București și Rotaract Club București Triumph, organizează pe data de 21 noiembrie începând cu ora 15:00 evenimentul „RYLA: The foundation of a project”, pe platforma ZOOM.

Vezi Detalii

RYLA Iași 2019: Empowering tomorrow’s leaders

Clubul Rotary Iași Copou invită tinerii cu vârstele cuprinse între 14 și 30 de ani, membri ai cluburilor Rotaract sau Interact, să participe la seminarul RYLA Iași – Empowering tomorrow’s leaders.

Vezi Detalii

RYLA Timișoara: Leadership & Public Speaking

În perioada 22.02.2019– 24.02.2019, vă invităm la RYLA Timișoara, eveniment desfășurat cu sprijinul Rotary District 2241 – România și Republica Moldova, Rotaract District 2241 – România și Republica Moldova, Rotary Club Timișoara Cosmopolitan și Rotaract Club Timișoara Cosmopolitan.

Vezi Detalii

RYLA Burg Transilvania – Cișmigiu

Tabăra RYLA Burg Transilvania – Cișmigiu are loc în perioada 14-16 septembrie 2018 și este organizată de Rotary Club Brașov Burg Transilvania și Rotary Club București Cișmigiu. Tabăra se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 16 – 18 ani (Grupul 1) și 19 -30 ani (Grupul 2), iar temele principale sunt leadership și management antreprenorial.

Vezi Detalii

RYLA Iași

Clubul Rotary Iași Copou invită tinerii cu vârstele cuprinse între 18 și 30 de ani să participe la seminarul RYLA Iași – Susținerea liderilor de mâine. Evenimentul constă într-un training intensiv, pe parcursul a 3 zile, dedicat tinerilor interesați să își îmbunătățească abilitățile de leadership dar și să dezvolte competențe antreprenoriale. Programul seminarului include atât sesiuni de training cu profesioniști recunoscuți în domeniu, cât și sesiuni de dialog cu antreprenori de succes.

Vezi Detalii

RYLA Cluj-Napoca

În perioada 16 – 18 februarie, te așteptăm la RYLA Cluj Napoca – Leadership Antreprenorial, eveniment desfășurat cu sprijinul Rotary District 2241 – România și Republica Moldova, Rotaract District 2241 – România și Republica Moldova, Rotary Club Cluj-Napoca SAMVS și Rotaract Club Cluj Napoca SAMVS, unde timp de trei zile, experţi creativi, lideri locali şi antreprenori de succes o să împărtăşească ideile şi experienţa lor cu tine. Programul se adresează tinerilor lideri cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani și își propune prezentarea, exersarea si dezvoltarea abilitătilor de Leadership și Antreprenoriat într-o manieră inedită.

Vezi Detalii

RYLA Timișoara

În perioada 27.07.2017 – 31.07.2017, vă așteptăm la RYLA Timișoara – Dezvoltare Organizațională, eveniment desfășurat cu sprijinul Rotaract Club Timișoara Ripensis, Rotaract District 2241 – România și Republica Moldova și Rotary District 2241 – România și Republica Moldova. Tabăra se adresează membrilor Rotaract cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani și își propune fundamentarea unor abilități care să sprijine dezvoltarea cluburilor din D2241 din care participanții provind, pe termen mediu și lung.

Vezi Detalii

RYLA Satu Mare

În perioada 26.04.2017 – 01.05.2017, vă așteptăm la RYLA Satu Mare – Public Speaking, eveniment desfășurat cu sprijinul Rotary Club Satu Mare și Rotary District 2241 – România și Republica Moldova. Seminarul se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 20 de ani și își propune să dezvolte abilitățile de comunicare ale participanților.

Vezi Detalii

RYLA Targu Mures

Seminarul de 4 zile este urmatorul eveniment din seria evenimentelor RYLA coordonate de Rotary District 2241 Romania si Republica Moldova si are ca tema principala “Managementul proiectelor comunitare”. Seminarul se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 14 si 19 de ani si isi propune sa dezvolte abilitatile de gestionare a proiectelor ale tinerilor participanti si sa explice modalitatile si tendintele de comunicare si motivare a membrilor echipei pentru a avea proiecte comunitare de succes din care fiecare sa aiba ceea ce invata.

Vezi Detalii

RYLA Ranca

A 5-a editie a taberei RYLA organizata de Rotary Craiova vine cu o locatie noua – statiunea Rânca; si are ca teme principale: leadership fundamentals, management si problem solving. Seminarul se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani si isi propune sa dezvolte abilitatile de leadership ale tinerilor participant.

Vezi Detalii

RYLA Bucuresti

 Seminarul de 5 zile este primul eveniment din seria evenimentelor RYLA coordonate de Rotary District 2241 Romania si Republica Moldova si are ca tema principala “Tehnologie si Comunicare” fiind facut in parteneriat cu ASE FABIZ si Deutsche Bank Global Technologies, ca parte a colaborarii dintre cele 3 institutii in vederea oferirii tinerilor oportunitatea de a participa la programe de dezvoltare personala si profesionala. Seminarul se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani si isi propune sa dezvolte abilitatile de comuncare ale tinerilor participanti si sa explice modalitatile si tendintele de utilizare a tehnologiei in comunicare, incepand cu propria persoana si pana la publicul larg.

Vezi Detalii

Comments are closed